AbgZan
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Lama betul tak update blog...busy sikit la kawan2...harap u all pembaca setia dapat bersabar...

Anyway, baru-baru ni, aku menceburkan diri dalam satu bidang baru...bidang naik kuda, hehe...nak jadi equestrian ni, hehe...bawak satu family....enjoy the pics below...

Ni antara kuda yg ada....tengah menunggu utk ditunggang...

Ni semua antara kuda yang boleh anda pilih..macam2 nama ada...

E'eh Fawwaz pon nak pilih naik kuda ke...kecik2 pon nak naik kuda ka...


Ada rupanya kuda kecik...tengah makanke apa tu? khusyuk nampak, aku nak amik gambar, tak perasan pon....



Okla, biar aku amik gambar jugak...nak jugak posing depan camera dgn kuda, kuda kecik pon jadik la...

Alahai, sengeh nampak...siap bertopi tu, nak naik kuda ke? boleh ke naik kuda ni?



AIk, tak sabar nampak, sampai nak panjat pagar ni....


Alahai, dapat tunggang pagar pon jadik lar...serupa jer kot macam tunggang kuda.


E'eh, Fahmi pon nak naik kuda jugak? tgk Abang Fawwaz dia hebat tunggang kuda...kot yer pon, satu topi dah ler...


"Salah tu Dek, camni cara pakai topinyer..." Chewah, Fawwaz nak ajar adeknyer konon...hehe


"Bila la agaknya turn aku ni.." kata Fawwaz dalam hati..."aku masuk aja kang..."

" yea yea...apat ugak nek hosh..." kata Fawwaz yang bermaksud "yea ha, dapat jugak naik kuda"


Sebelum balik sempat bantai jap "bungee jumping bersam anak2...nasib baik tak koyak...next time, bantai memanah pulak kat tepi tu, ahaks....

Bagi la komen sikit kawan2...hehe
4 Responses
  1. Anonymous Says:

    Mesti tak sabar kan nak start class riding esok?;)


  2. spek biru Says:

    wowww,ni kat mana? boleh g ni,mcm best je


  3. Ummie Says:

    Whenever I travel back home, I've to ensure it is not a racing day.
    You know the Kranji MRT with more losers than winners waiting for trains?


  4. Anonymous Says:

    mcm best je tempat ni,kt mana ni?