AbgZan
Baru- baru ni ada beberapa orang email dan bertanya apakah stock yang bagus untuk dilabur?

Ada pula yang email yang bertanya kalau-kalau saya boleh tolong tradekan utknya...hehe...

Maaf saya tak sempat nak reply...

Sebenarnyer saya do not feel good to suggest any stock to invest...sbb, saya manusia biasa, tak semestinya apa yg saya cakap betul....dan kalian pon manusia biasa, di mana kalau saya suggest anything, kalau rugi, sure u all akan marahkan saya, betul tak? hehe...

Saya tak berani nak suggest apa2....tapi...dulu, ada beberapa kawan rapat yang bertanya, saya ada la jugak suggestkan beberapa stock, seperti:

1) MKland (time tu harga 0.17, skrg 0.36, paling tinggi dia pergi 0.47)
2) Latexx (time tu harga 0.32, skrg 2.63, paling tinggi 2.80)
3) Sime Darby (time tu harga 5.20, skg 9.00)
4) Gamuda, TM, Axiata, Airasia, etc...tak perlulah saya listkan semua..

All those stock, I think still worth to watch...:)

Skrg pulak, ada tak stock yang bagus utk masuk?

Again, saya tak berani nak suggest, tapi antara banyak2 counter, stock yang saya selalu watched and pay attention adalah:

1) Axiata
2) TM
3) Maxis
4) Plus
5) KPS
6) Hubline
7) OilCorp
8) Salcon
9) Keyasic
10) Keladi
11) dan lain2

Antara kesemua tu, ada beberap counter yang in my target, tgh tunggu masa yang sesuai utk tambah....tunggu right timing...yang pastinya NOT NOW, hehe...

Nanti kalau sempat, i will let u know, whenever I am ready to invest, hehe...funding dah ready, cuma timing belom ready...

Wallahu'alam

Takkan baca aja, tinggal la sikit komen kat bawah ni, hehe
AbgZan
Baru-baru ini dunia digemparkan dengan masalah kewangan syarikat pelaburan hartanah utama di Dubai...kesan dari tu, satu dunia mengalami penurunan mendadak stock market, termasuk la US, Hong Kong, Japan, Mumbai dan sebagainya, ada yg -5%, ada yg -4%....

Cuma Malaysia aja yang masih bertahan...

apakah komen saya? hmm....

my komen is..."NOW IS THE RIGHT TIME TO GET OUT OF THE MALAYSIA STOCK MARKET"!

SELL, SELL , SELL!!!

Hari Jumaat aritu, impak kepada Malaysia tidak kelihatan, hanya turun -0.39, iaitu kurang dari -0.5%, wow, hebat Malaysia...tapi jgn over confident....

From my stand point, this is another bad news, yang mungkin akan membawa impak yang agak besar kepada market dunia kelak....mungkin tak sehebat issue masalah perumahan di US tahun lepas yang menyebabkan satu dunia merudum...tapi ckup untuk memberi impak BIG CORRECTION kepada market sedunia yang "terlalu" BULL!! no significant correction....

Kepada Malaysia misalanya...market merudum tahun lepas dari 1,510 kpd 840...then, suddenly dari 840, terus naik sampai 1,279, non-stop...this is sooo WOOW!! so fabulous....more than 50% gain tu !

Ada 2 pendapat, samada:

1) kenaikan tersebut adalah permulaan kepada the NEXT BULL RUN (kepada yang tak tau apa maksud BULL, BULL = market yang UPTREND), atau...

2) kenaikan baru-baru ini yang mendadak ni adalah, "CORRECTION" kepada BEAR market yang berlaku baru-baru ini....(BEAR = market yang menurun)....apakah maksud ayat tersebut..maksudnyer, market yang merudum teruk tahun lepas, pon memerlukan correction (kenaikan sementara) , seblm sambung menurun lagi...arghh? semacam aja bunyinya kan?? hehe...

Apa pon, we never know, hanya Tuhan tau, samada perkara (2) di atas akan berlaku...tapi gua rasa, mungkin perkara (1) yang berlaku, dan bukannya perkara (2)...

Cuma, gua tidak expect ianyer terlalu BULL non-stop, tanpa rehat...it is considered not healthy....pancit la nanti....kalau kita berlari pon, mana boleh berlari tak rehat2, kena la rehat utk dptkan tenaga balik...

So, atas sebab itu, correction is "required" and it is healthy...kepada yang masih tak dpt tangkap apa maksud correction...Correction adalah PEMBETULAN, di mana setiap kenaikan memerlukan "profit taking" (supaya harga turun sedikit), utk gain momentum...

So, bila u all dah paham apa yg gua dah citer di atas tu, so what?

So, skrg ni, my another stand point....

kisah yang berlaku di Dubai ni, sengaja di"exaggerate"kan, utk merealisasikan apa yang "sepatutnya" berlaku iaitu correction....

why so?

Sebab, selalunya TEKNIKAL ANALYSIS COMES FIRST...followed by fundamental / news....maksudnya...kalau dari segi teknikalnya (spt dari segi FIBONACCI RETRACEMENT), market Malaysia (mahupun dunia) perlu retrace /correct ...tapi ia tidak berlaku, dan sperti enggan berlaku...

Justeru, apabila keluar berita tentang masalah di Dubai, maka, pelabur-pelabur dunia "ambil kesempatan" untuk keluar dari market dgn menjual...so, nak dipendekkan cerita, gua rasa, ini hanya permulaan utk BIG CORRECTION yang akan berlaku tidak lama lagi, mungkin seawal minggu ni, atau even TOMORROW!...wallahu'alam....

Kepada pelabur short term, my recommendation, jual kalau dah untung...
Kepada pelabur medium term, my recommendation, jual kalau dah untung...
Kepada pelabur long term, my recommendation, jual separuh dulu....dan tunggu dan lihat....

Tapi semua di atas hanya my opinion dan cannot be used legally against me...:) ahaks...spt yg gua pernah mentioned sblm ni, kalau u all untung hasil dari baca blog i ni, u all not obligated to say thank you...kalau rugi pulok, usahlah salahkan saya, tapi cermin-cermin diri sendiri jugak...sbb segala ulasan saya, hanya pendapat saya, dan u all obligated to do your own research and execute your own risk management for your own investment :)

Wallahu'alam..

Takkan komen aja, komen la sikit kat bawah ni, hehe :)
AbgZan
Assalamualaikum semua,
Sekarang pukul 2.52 pagi Raya (Haji), masih tak tidur, ahaks...Masih menaip untuk hantar report kepada bos-bos kecil projek ComSAT. Gua kagum dengan kebolehan mereka menjalankan tanggungjawab yang besar.

Anyway,kesempatan rehat yang gua ambil ni, gua nak mengucapkan Selamat Hari Raya Haji kepada semua. Semoga semua bergembira di hari raya ini. Jangan lupa sembahyang pagi raya, dan kalau berkesempatan bantu2lah mereka yang memerlukan bantuan menyembelih lembu dan kambing mahupun unta....

Maaf zahir dan batin. Salaam
AbgZan
Kerajaan memutuskan untuk mengekalkan OPR pada takuk 2%. Ini bermakna BLR (Base Lending Rate) pon kekal la pada paras 5.55%...so kepada yg buat loan housing ke, yg pakai conventional mahupun islamic yg fluctuate punya, u all still takde perubahan untuk bayar loan. Kalau diikutkan ada yang expect kerajaan mungkin akan turunkan lagi, tetapi kerajaan kata ekonomi dah bagus, tak perlu diturunkan. Kalau OPR turun lagi, maka BLR turun, dan payment pon makin turun la, hehe...

Ikuti artikel dari utusan di bawah:


KUALA LUMPUR 24 Nov. - Bank Negara Malaysia (BNM) hari ini mengekalkan Kadar
Dasar Semalaman (OPR) pada paras 2.00 peratus. BNM dalam kenyataannya di sini
berkata, pengekalan kadar tersebut dilakukan berikutan terdapat tanda-tanda
positif keadaan ekonomi dan kewangan global bertambah baik.

Katanya,
aktiviti ekonomi di negara-negara maju menunjukkan tanda-tanda pemulihan yang
disokong oleh kesan langkah polisi, manakala ekonomi rantau menunjukkan
pertumbuhan positif pada suku ketiga.

''Perkembangan positif ini
dijangka berterusan sehingga 2010, pemulihan adalah berperingkat dan tidak
sekata dengan tinjauan kekal tidak pasti apabila sokongan polisi mula berkurang.

''Bagi ekonomi domestik, kadar pemulihan sedang mengikut momentum.
Bergerak ke hadapan, permintaan domestik terutama penggunaan swasta dan
perbelanjaan sektor awam akan terus menyediakan sokongan kepada pertumbuhan,''
katanya.

Tambah kenyataan itu, ia disokong oleh pelaksanaan langkah
fiskal, polisi monetari dan akses berterusan kepada pembiayaan.

''Inflasi terus menurun pada kadar perlahan Oktober lalu. Kejatuhan
perlahan itu adalah ekoran penyusutan kumulatif dalam harga runcit bahan api
sejak Jun 2008 dan pengurangan tekanan terhadap harga makanan.

''Inflasi
dijangka berubah positif pada bulan mendatang disebabkan keadaan ekonomi
domestik yang semakin kukuh. Dengan tiada jangkaan perubahan harga dan pengaruh
luar, inflasi dijangka kekal sederhana pada 2010,'' jelasnya.

Berikutan
keadaan ekonomi domestik yang semakin baik, penilaian kedudukan polisi monetari
adalah sesuai dan akan terus menyediakan sokongan kepada aktiviti ekonomi.



Takkan baca aja, komen ler sikit kat bawah ni, hehe
Labels: 0 comments | edit post
AbgZan

This is a nice article about World's Most Expensive Homes...orang2 macam saya ni, mungkin dreaming aja la, ahaks...

World's Most Expensive Homes

http://finance.yahoo.com/real-estate/article/108178/worlds-most-expensive-homes.html?mod=realestate-buy


by Roxanne Emadi
Friday, November 20, 2009
provided by

Prices have dipped, but some sellers are certain their nine-figure properties will attract buyers.

Last year, a 40-acre Greenwich, Conn., property with a 21,897-square-foot, 14-bedroom Jacobean manor was listed for $125 million. It was the world's second most expensive home for sale.


It now sports a $60 million price tag and falls just short of making this year's list.

It's no secret sellers across the country are resorting to measures such as price cuts of 20% and higher to move their homes. What's new: That group is increasingly including owners of eight- and nine-figure properties. Last year, investor Marty Zweig pulled the $70 million Pierre Hotel penthouse off the market after it was listed for four years. Financier Leonard Ross, who had asked $165 million for the Hearst Mansion in Beverly Hills, Calif., de-listed it in September 2008.

A few months later, Prince Bandar of Saudi Arabia removed his $135 million Aspen ski lodge from the ranks of available listings. This year, "Hillendale," in Stamford, Conn., fell victim to the depressed housing market. It was listed for $95 million. It's no longer for sale. Others, such as the owners of an $85 million Wallace Neff-designed mansion, are leasing their properties until the market picks up.

Such moves, says Jonathan Miller, president and CEO of real estate appraisal firm Miller Samuel, are to be expected.

"There was a frenzy that caused the prices of these properties to be astronomical," he says. "Dramatic discounts are not as much a reflection of the market crashing, but a reflection of a reality."

While the number of buyers willing to invest in eight- and nine-figure homes has always been slim, a pullback in jumbo loan-financing has shrunk the pool even further. And some with the means to pay cash are waiting to see when the housing market will return to stability.


They may be holding off a while.

"First, the lower end of market started breaking," says Mike Simonsen, chief executive of Altos Research, a real estate statistics provider. "Then, it was only 12 months ago when the luxury market started to break, and just recently when the ultra-luxury market started to break. It may be years--it may be many years--before that market recovers. For this level, it will be even slower than the luxury market at large."

To entice buyers, owners and their brokers are resorting to strategies often reserved for sellers in more mainstream markets.

That's the tack the owners of the BootJack Ranch in Pagosa Springs, Co., adopted. In the last year, they lowered their asking price from $88 million to $68 million.

The home's broker, Bill Fandel of Sotheby's International Realty, hoped the discount would ignite interest. He says inquiries are coming from overseas billionaires.

"For those who have the wherewithal for a property like this," he says, "[they] now have to feel like they're buying well, that they're getting a great deal of value for these enormous prices."

Herald Grant, also with Sotheby's, de-listed an $80 million Southampton retreat that rounded out the World's Most Expensive list last year, rather than let it sit unsold.

"You put emotional prices on properties when people were spending," he says, "Now, sellers are being more conservative."

Grim forecasts, however, haven't deterred some sellers from listing their luxurious estates.

In March, Candy Spelling, wife of the late producer, Aaron Spelling, publicly listed their $150 million Holmby Hills mansion. Named "The Manor," the 100-room property tops this year's list. Despite plummeting home prices everywhere, it is priced higher than last year's No. 1, "Fleur De Lys," also in Holmby Hills and listed for $125 million. That property was modeled after Louis XIV's palace at Versailles, and is spread over 45,000 square feet.

The $100 million Albemarle House, a Charlottesville, Va., estate, is another newcomer to the list. Situated on 300 acres, and neighboring Monticello and Ash Lawn-Highland, the eight-bedroom Georgian home was designed by architect/designer David Easton.

Owners of properties outside the States also seem to be betting their properties' unique characteristics will draw buyers. Updown Court, the $117 million estate said to be larger than both Buckingham or Hampton Court palace, remains on the market. So does the $102 million, 11-bedroom, 29,000-square-foot Villa Leopolda on the French Riviera.

If their owners get antsy, perhaps they can consult Joel Horowitz, the co-founder of Tommy Hilfiger, and owner of "Tranquility" on Lake Tahoe. The $100 million, 210-acre property has been listed since 2006.

$150 million

forbes1.jpg
Coldwell Banker / Hilton & Hyland

The Manor

Los Angeles, Calif.

Built by Candy and Aaron Spelling, this 4.7-acre estate rests flat land in Holmby Hills. Its numerous entertaining salons feature Palladian windows and views of the property's gardens and landscaping. A grand staircase greets guests who enter the foyer, and a fountain sits in the center of the circular driveway.

It is listed with Jeff Hyland from Hilton & Hyland Real Estate and Sally Forster Jones from Coldwell Banker Previews International.


$125 million

forbes2.jpg
Coldwell Banker / Hilton & Hyland

Fleur De Lys

Los Angeles, Calif.

Suzanne Saperstein's Beverly Hills estate is modeled after Louis XIV's palace at Versailles. The 45,000-square-foot home took five years to build following Saperstein's accumulation of five acres during the 1990s.

Should strolling the grounds bore you, there is a 50-seat screening room and a library. A nine-car garage completes the home's luxurious amenities.


$117 million

forbes3.jpg
Savills, Beauchamp Estates/Hamptons International

Updown Court

Windlesham, Surrey

Said to be larger than both Buckingham or Hampton Court palace, this 103-room home has 58 acres of gardens and woodlands.

Several ballrooms and grand entrance ways punctuate Updown Court, which has a panic room, an indoor squash court, bowling alley, 50-seat cinema, helipads, space for eight limousines and a heated marble driveway. Marble bathrooms are nice, but some would say indoor spas, Jacuzzis and pools with views of the grounds are better.


$102 million

forbes4.jpg
Luxury Properties

Villa Leopolda

Cote D'Azur, France

Situated on the French Riviera, this 11-bedroom, 14-bathroom mansion has 29,000 square feet of interior space that opens to manicured lawns and a swimming pool.

The spiraling outdoor staircases, balconies and terraces have waterfront views and of the surrounding hillsides. Working fireplaces, a sauna, outdoor kitchen and pool house are other features.


$100 million

forbes5.jpg
TTR Sotheby's Realty

Albemarle House

Charlottesville, Va.

The $100 million Albemarle House is another newcomer to the list.

Situated on 300 acres, and neighboring Monticello and Ash Lawn-Highland, the eight-bedroom Georgian home was designed by architect/designer David Easton.

Also on the property: a barn, three-car garage and guest house.


AbgZan
Referring to my previous post yang bertajuk "Gold / Emas: Reach $1060, Malaysian investors gain profit? (under Tag: Gold) anda akan dapati saya pernah mengunjurkan harga emas akan menuju ke $1,100 dan seterusnya $1,200 per ounce. Nampaknya it is on the right track. Now the price already reached $1,150. Refer to this chart:



Ada sesiapa yang berani beli emas time tu tak? Atau ada yg dah beli awal2 sblm harga tu? hehe...Sure tgh laughing to the bank now, ahaks...

Kenapa saya begitu yakin harga akan menuju ke $1,200? Satu antara sebabnya saya ada terangkan dalam post ni bertajuk "Technical Knowledge: Chart Pattern No.2" ..Cuba you all comparekan chart, serupa tak? Hampir serupa kan? Tu la saya yakin...dan ada beberapa sebab lain jugak...

Selepas ni, kalau dia pecah $1,200, "mungkin" dia akan menuju $1,300 pulok dan seterusnya $1,500...tapi $1,500 mungkin tak sepantas sekarang, maybe sometimes dlm next year...

wallahu'alam...
AbgZan
Akhirnya, hari yang ditunggu-tunggu tiba. Pukul 3 ptg flight MAS ke Malaysia, so checkout pukul 12pm, terus pi Airport...berdebar2 aku dgn beg yg amat berat. Untuk nak elakkan kena overload charge, aku beli satu beg kecik trolley utk dijadikan hand luggage...harap2nya tak kena overload charge...kalau aku tak silap kalau kat Malaysia kena charga RM120 sekilo, kalau kat Istanbul about 120Lira sekilo, mahal tuu...

Dalam hari Khamis sampai la tu...hehe...horey....
AbgZan
Hari ini dengan kesempatan dan saki baki yang ada di Istanbul, Turki, aku pergi naik cruise, yg dipanggil Bosphorus Tour (English) atau dalam Turkish dipanggi Bofaz Turu. Harganya amat murah dan berpatutan, iaitu hanya 10 Lira (x 2.3 = RM), so total about RM23 aja. Perjalanan about 1 hour 30 minutes, not bad, huh!

Basically perjalanan ni penuh dengan pemandangan bangunan2 bersejarah, bangunan2 menarik, rumah2 banglo, hotel2, masjid dan sebagainya...memang menarik sunggguh...lebih menarik kalau datang dengan pasangan, honeymoon ke, lagi besh, hehe...

Tour ni hampir mirip-mirip macam tour kat Melaka, kalau2 ada sesiapa pernah naik, tapi cuma Melaka sungainya kecik aja, hehe...dan bangunan tak sebesar macam kat sini...

Apa pun, kalau u all datang Istanbul, I think this tour is a must. Otherwise, rugi aja datang...

Nak tgk preview, tgk pic2 di bawah...Kalau nak tgk video, datang jumpe gua, haha...


























































AbgZan
Hari ini hari terakhir di Bosnia, hehe....Gembira pon ada nak jumpe keluarga dan sanak saudara...sedih pon ada nak tinggalkan BOsnia ni, hehe...bila la lagi agaknya akan sampai sini, hehe...Mana taknya, tempatnya lawa2, orang2nya baik (walaupon susah nak cari org yg pandai cakap ENglish, hehe)....bila dah sebulan duk sini, rasa sedih la jugak....tapi at the same time, perasaan tu berbaur dgn kerinduan nak berjumpe dgn famili , hehe....dan juga, kebosanan makan makanan bosnia yg tak pelbagai, hehe....

So, dalam pukul 1.55pm local time (-7jam dari Msia), kapal terbang akan berlepas...so kena ada kat airport at least 1 jam seblm berlepas...sbb sini aiport dia tak busy...kol 12pm nak checkout, beg berat gile ni, takut overload....

Ok, ini saja buat masa ni....nanti karang transit di Istanbul selama beberapa hari, sblm berlepas ke Malaysia...dijangka sampai di Malaysia pada 7 pagi, Khamis, 19 Nov 2009....
AbgZan
Semalam Malaysian Embassy, the Counsellor ajak makan2 di rumahnya....kitorg pon apa lagi, pergi la, sbb kat Bosnia ni susah nak dapat makan nasi, hehe...so orang dah nak belanja makan nasi, pergi aja la....




Semua sibuk amik makanan...utk dinner


Bergambar ramai2 dgn orang2 Embassy....

video
Mejar Amir sedang tunjuk skill dia menyanyi. Mana boleh orang embassy aja menyanyi. Mejar Amir pon nak jugak tunjuk yg dia boleh jugak apply high pitching...


Pada malam tu jugak, sebenarnyer ada perlawanan bola antara Bosnia dan Portugal...so malam tu kat luar ramai gile la penyokong Bosnia yang duduk menyokong, tonton ramai2 kat tv besar luar shopping complex BBI. Tapi gua sempat amik gambar scenario kat luar Hotel Europe aja, hehe..time ni dah habis dah lawan bola. Portugal menang 1-0
AbgZan
Salaam sejahtera,

Chart pattern kedua yang selalu kita nampak pula adalah ASCENDING TRIANGLE dan DESCENDING TRIANGLE....


Ascending triangle ni berbentuk seperti di bawah, di mana once line horizontal yang di atas (or also known as RESISTANCE LINE ) if if is broken. ia dipanggil breakout, yang boleh mempengaruhi price to accelerate:
















Manakala Descending Triangle pulak terbalik dari Ascending Triangle....di mana garisan horizontal terletak di bawah pulok (juga known as SUPPORT LINE). Kalau broken, alamat menjunam la price tu jatuh....mari kita perhatikan camana pulak grafnya....










Mari kita tengok contoh kepada apa yang pernah berlaku:


Sekarang kita dah tengok some of the power of chart patterns...biasanya chart patterns sebenarnyer antara teknik yang boleh dikatakan BASIC dan SIMPLE tapi POWERFUL....nanti saya akan sentuh lagi beberapa lagi chart pattern yang simple tapi quite powerful jugak....
Lepas tu insyaAllah saya akan sentuh pulak beberapa strategy yang lebih complicated....
Kesemua strategi ni bila dicombinekan ia akan jadi satu sistem yang amat berguna dalam analysis sesuatu chart :)
Sehingga kita berjumpa lagi, wassalaam.
Takkan baca lagi, tinggal la komen sikit di bawah ni , ehehe

AbgZan
Assalamualaikum,

Hari ni saya nak bincangkan beberapa perkara penting dlm melabur. Biasanyer dalam melabur, ada 2 perkara penting yang kita semua kena tahu, iaitu:

1) Ilmu teknikal (ilmu ni banyak, dan pelbagai strategi / teknikal boleh digunakan)

2) Ilmu fundamental. Ilmu fundamental boleh dibahagikan kepada 2 part:

i)Ilmu fundamental yang melibatkan news2 dan faktor2 luaran (saya pernah bincangkan seblm ni, boleh cek dlm LABELS: KLCI, BSKL, Emas, Gold, etc)

ii) Ilmu fundamental yang melibatkan kekuatan kewangan sesuatu syarikat, atau sesuatu komoditi atau mata wang yang kita ingin laburkan...


Hari ini saya nak terangkan beberapa kaedah simple yang boleh digunakan utk kaji secara cepat dari segi teknikal sesuatu syarikat (spt syarikat dlm bursa saham), atau komoditi (spt emas) atau mata wang, di mana bila dilihat secara sekali imbas kita boleh buat rumusan ke mana arah tuju seterusnya pergerakan harga, di mana ia boleh diguna pakai secara short term, mahupun long term. Ia agak berkesan.


Kaedah pertama, adalah kaedah segitiga simmetri (symmetrical triangle)...perhatikan bagaimana daripada pergerakan chart, kita boleh draw 2 lines utk membentuk segitiga spt di bawah....apabila chart tersebut melepasi garisan barrier" tiga segi tersebut, "breakout" happens, dan harga akan terus memecut naik atau turun...akan tetapi, make sure the breakout is a "clear breakout" and not "fake / false breakout"..


Contoh chart di atas boleh diperhatikan pada chart di bawah:


Next time saya akan sentuh Chart Pattern No.2 pulak....insyaAllah....
Wallahu'alam...
Takkan baca aja, tinggalkan komen sikit di bawah ni, hehe
AbgZan
Salaam all,

Baru-baru ni, kitorg telah dipromotekan oleh Embassy Malaysia di Bosnia ni utk support aktiviti diorg menganjurkan fashion show yg terdiri daripada Malaysia, Mesir, Bosnia dan Pakistan...

kitorg diberi pilihan utk beli tiket KM25, KM50 atau KM75....KM ni adalah mata wang Bosnia, 1km=Rm2.50 macamtu.... kitorg pon amik la KM50...mula2 ingat nak amik tiket termurah = KM25 tapi tak jadi sbb KM25 adalah tiket utk berdiri....tapi bila sampai sana, menyesal lak beli tiket tu, ahaha, sbb most of the time kitorg berdiri aja...

anyway, opening utk Malaysia fashion dipelopori oleh anak2 org2 embassy....





ni dia gambar2 model2 yg hired utk memakai baju2 tradisi Malaysia, Mesir dan Bosnia ... ada 3 gambar setiap negara ( ada byk gambar, tapi ni gambar2 yg ok larrr..)...hope you guys enjoy (that was my first time kot pergi fashion show, ahaks)...what do u think about the event?