AbgZan
Semalam Malaysian Embassy, the Counsellor ajak makan2 di rumahnya....kitorg pon apa lagi, pergi la, sbb kat Bosnia ni susah nak dapat makan nasi, hehe...so orang dah nak belanja makan nasi, pergi aja la....




Semua sibuk amik makanan...utk dinner


Bergambar ramai2 dgn orang2 Embassy....

video
Mejar Amir sedang tunjuk skill dia menyanyi. Mana boleh orang embassy aja menyanyi. Mejar Amir pon nak jugak tunjuk yg dia boleh jugak apply high pitching...


Pada malam tu jugak, sebenarnyer ada perlawanan bola antara Bosnia dan Portugal...so malam tu kat luar ramai gile la penyokong Bosnia yang duduk menyokong, tonton ramai2 kat tv besar luar shopping complex BBI. Tapi gua sempat amik gambar scenario kat luar Hotel Europe aja, hehe..time ni dah habis dah lawan bola. Portugal menang 1-0
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    fullama.. boss hang tu mmg champion dari dulu lagi.. itu sbb nak tunjuk skill... ngeh ngeh..


  2. hehe...dia memang sedap suara dia, pitching pon bole tahan...cuma tinggal nak dance aja time tu, kalau dia dance time tu, memang semua mata terpaku punya kat dia...