AbgZan
Nak tgk tak camana situasi kelas kitorg....?




Bersemengat betul prof ni mngajar...seronok betul belajar....lagi dua minggu lagi, dia akan kasi set buku lain....on top of the books u r looking at...









Ni tempat rehat kitorg...utk breakfast semua...kalau ngantuk ada gula2, kopi, nescafe, coke, sprite, lemonade dsbnya...
5 Responses
  1. Salahuddin Says:

    Dude thats awesome! Pls take 1 set for me! hehe


  2. not sure how to bring back all the books, hehe...to heavy to carry...but what i heard, they will also give soft copies :D


  3. crocodot Says:

    gile ah nak bace buku tebal2 gitu.kena burn midnight oil la cmni nazreen.ahaha


  4. baca 24 hrs pon belom tentu habis baca dlm masa sbulan ni , hehe...first week ni belom pening lagi....tapi jumaat semlm dah mula start pening, ada macam2 formula dan iteration kena buat dan kena libatkan proggramming, hehe


  5. Abang Naz , cuba tengok atas meja tu ada apa..kantoi..better ko delete gamabar tu..TQ hehe