AbgZan
Baru-baru ini gua ada buat open house ala-ala sederhana...Gua jemput sedara mara terdekat, dan kawan-kawan office dan kawan2 sekolah dan kawan2 Univ....Terima kasih kepada yg sudi datang. Kalau nak tau suasana open house, bole la hang tgk gambar2 di bawah:




Fawwaz sedang berborak dengan kawan-kawan officeku


Tetamu kanak-kanak sedang sibuk bermain di taman mainan mini di rumahku

Fawwaz sedang bertarung dengan Uwais, anak Fir dan Sya..

Fahmi sedang duduk sambil berdoa....dia nak makan kot time tu, hehe...


Gambar dari Kiri Atas: Sulastri, Intan, Aziatun dan Rabi'atul. Kesemuanya single-mingle, tinggal nak pilih aja...hehe...


Takkan baca aja, tinggal la sikit komen di bawah ni, hehe
9 Responses
  1. eLianEz Says:

    aisey..rugi la mcm tak ik0t..hehe


  2. burt Says:

    bihun sup kau sedap sbb ada sambal kicap dia yg best...tapi nak tmbah da kenyang so tak dapat la nak tambah nak tapau segan hahaha...


  3. sul Says:

    intan kira single ke? ;p ngeeeheeee


  4. Burt: Aritu aku offer ko bungkus ko takmo, hehe....byk gile extra, hehe, unexpected pulok extranya, walaupon ramai org datang....sampaikan byk terpaksa buang, walaupon selepas dah tapau byk utk sedara mara....

    takpe takpe, next time leh lagi, hehe


  5. Sul: ada org kata, selagi tak nikah, selagi tu masih single, betul ke? hehe....


  6. cdanhash Says:

    Meriah nampaknya open house Abgzan tu... semoga melimpah ruah lagi rezki Abgzan ditahun2 mendatang....



  7. crocodot Says:

    intan separa single boley???huhu


  8. boleh kot....kena tanya abe la,hehe....takpon quarter single ke, ahaks..