AbgZan















7 Responses
  1. burt Says:

    gila best....klau aku ada sure aku akan amik gambar puas2...jgn lupa we ole2 dari sana aku nak keychain jer tak mahal pun hehehe


  2. ok ler sini lawa jugak...now di Bosnia dah...aritu ada jugak kitaorg ckaap, kalau ko kat sini, sure kerja ko ambik gambar aja, heeh..


  3. crocodot Says:

    bosnia nye gmbr mane tak upload lg??bes tak bosnia?


  4. sul Says:

    uish...sgt syiok! jelessss..


  5. Kalau aku pun ambik gambar juga la..haha..Naz jangan lupa keychain untuk all atsb..baru berbaloi pergi sana 1 bulan..30 hari x elaun makan luar negara = perghh!!!mau dekat RM 6 K..hahaha betul tak burt?


  6. elaun kena cut, utk nak cater dgn elaum mosti..sampai kena potong RM100 sehari....hehe...:) nanti kitorg tgk camana....hehe salaam


  7. burt Says:

    hahaha...patut aku tersedak masa mkn aritu...tu ar patut kroang bawak aku as korang nya photographer hahaha

    malik: tul2 pasni gadget izzed makin bertambah la hehehe