AbgZan
Salaam,
Takmo cakap byk, tapi ada JUALAN TERAMAT PALING MURAH SEKALI, ada brand Soreign, VanHouten, Crispy, etc. Perhatikan di bawah:
Budget mula2, nak WINDOW SHOPPING aja, atau beli dlm RM10 aja, last2 daku beli semua di atas for RM40, ok tak harga tu? hehe..




3 kotak , Rm10
5 kotak, RM10


3 kotak, RM10


3 kotak, RM5


Tak cukup dgn murah, dpt free coklat+ air 2 kotak lagi ni ha...hehe

So, apa lagi? Pergi la warehouse sale ni...tapi...di mana??
Tempat: Food Network, Jalan u1/14, Section U1, Hicom Glenmarie, Shah Alam.
Masa: 10, 11 (till 6pm) dan 12 (till 3pm) September 2009
Good LUCK!
Takkan baca aja, tinggalkan la komen sikit kat bawah ni, hehe
Labels: , edit post
4 Responses
  1. crocodot Says:

    kerana korang dah sopin coklat la saye pon ponteng keje jap g sana.huhu~~


  2. hehe....selamba aja ekkk....report bos nanti, haha


  3. Anonymous Says:

    ala dh terlepas la coklat murah...huhuhu


  4. takpe next year ada lagi ;) hehe...harap2nya laa, hehee