AbgZan
Salam guys,

Macam2 hal aku kali ni....pertama sekali, Handphone NOKIA N900 aku rosak touchscreen....nasib baik ada warranty lagi...sampai April ni....mula2 rosak2 sekali sekala aja...tapi, last2 rosak 100% touch screen nyer...button bleh tekan lagi...so disbbkan tu aku tk dpt nak posting blog..aduhai...

Ni yang aku dapat posting skrg ni pon, sbb kebetulan aku berada di McDonald di Bulatan dekat UiTM Shah Alam ni....sbb ada meeting utk group MBA Kelas Pertama aku, OB (Organizational Behavior)...meeting ni utk buat group assignment (presentation + paper report)....skrg dah dekat pukul 3 pagi di McD ni, masih sibuk macam LUNCH HOUR, hehe....tengok sini penuh....dan ramai betul orang bukak laptop termasuk aku....tapi aku rasa, kalau aku betul2 nak, aku boleh jadi MAYOR di McD Bulatan UiTM ni kot...hehe (tak reti pon nak main Mayor2 Facebook tu, duk dengar org citer jer)....

Anyway...Sabtu (ptg karang) nanti aku ada presentation (group punya)....pastu Ahad ada Test 2....pastu habis KELAS PERTAMA....next week start kelas kedua (Module 2)....Managerial Accountant pulak....cepat nyer masa berjalan....

Wish me luck for the presentation and Test ok kekawan....bye2 salam...
1 Response
  1. itsmeFariza Says:

    aku yg cite okay pasal jadi mayor,application game FourSquare..hahaha