AbgZan
Weekend haritu kami sekeluarga berhijrah ke KL dari Shah Alam, untuk melawat Sogo (iklankan Sogo kejap). Sogo adalah antara tempat yang murah untuk membeli belah pada musim-musim SALE. Niat untuk beli pakaian anak, tapi mata kerkasima bila terpandangkan satu port menjual pakai kemeja lelaki berlengan panjang dan pendek, berjenama Crocodile.

Cuba teka berapa harganya? Teka la, sure u all taunya. U all takyah teka pon takpe, sbb kat tajuk di atas telah dinyatakan, ahaks....

Yer betul, RM15 sehelai sahaja. Harga asal about RM100 ke atas kalau tak silap. Kemejanya nice, berkain licin, macam2 warna ada, pink, kuning, coklat cair, coklat pekat, hijau cair, hijau pekat, merah, maroon, dan sebagainya. Baju kotak2 lengan pendek pon ada....Bukan senang nak dpt murah camtu, so gua pon angkat la 5 helai, hehekahahakseheh....

Cuba lihat gambar di bawah, menarik tak? Kalau2 rasa nak beli tu, try la kunjung Sogo, i pon tak pasti sampai bila SALE tu... tapi skrg tgh sibuk dgn YES (Year End Sales)...
















Takkan baca aja kawan, komen ler sikit, hehe...tak sampai seminit pon, hehe...
Labels: edit post
2 Responses
  1. hazeren_eryn Says:

    mmg best sopink kat sogo nie..mmg murah2..dan selalu sgt ada sale nyer..so, kalu terlepas sale kali nie..next month kompem ada sale lagi..hehehehe..tapi kalu nak sopink, time krismas nie, mmg sale giler2..


  2. mymiee Says:

    Kekadang org beli pakaian ni kerana jenama. Aku mmg gila ngan baju Alain Delon. Banyak kat Sogo, tapi harga agak up sikit. Kau cubalah selai dua, pasti puashati, warna pun mantap..