AbgZan
Asal dengar aja cepat kaya, cepat aja korang baca ek??? hehe...

Forex skrg ni dah makin popular di kalangan rakyat, samada di kalangan golongan berkolar putih, biru, maupun golongan berkolar coklat (sbb dah lama tak basuh baju)....

Forex terkenal, sbb dikatakan sebagai satu kaedah trading / pelaburan yang dikatakan boleh mendatangkan keuntungan dengan cepat....betul kah? Boleh cepat kaya??

Jawapannya adalah BETUL, anda bole cepat kaya dengan forex...akan tetapi FOREX jugak boleh menyebabkan anda CEPAT MISKIN, hehe...bergantung kepada bagaimana anda trade forex....

Persoalannya skrg, pernahkah anda trade forex?

Untungkah , rugikah?

Berapakah permulaan modal?

Bagaimana nak mula?

Selamatkah?

Mudahkah?

Nak trade sendirikah? atau labur kat orang tere main forexkah?

Itu semua antara soalan2 yg anda kena tanya kepada diri sendiri dan kepada semua trader2 forex....InsyaAllah saya akan sambung di episode yang akan datang...

Wassalaam.

"Money di telapak tangan saya", kata seorang pakar FOREX yang mengaku dirinya pakar, begitulah mungkin kata-kata meyakinkan yang diucapkan oleh beliau...




Takkan baca aja, tinggalkan la komen sikit kat bawah ni, hehe
Labels: edit post
4 Responses
  1. depend pada ilmu yg traders tu ada sebelum memasuki pasaran...

    http://indicators-forex.blogspot.com


  2. azmanor Says:

    satu topik yg menarek untuk dipanjangkan, harap pakar2 trader dapat memnberikan pandangan & tunjuk ajar dlm prkara ini ....tq


  3. Anonymous Says:

    Salam perkenalan.Memang menarik topik ni.Saya ni jenis berminat ngan apa jua ilmu bisnes internet.Tuan dah cuba ke Forex?klu dah smpi tahap terror tu bolehlah kongsi or jadi mentor ke..saya baru nak beli Ebook kuasa forex oleh En Nasir tu...


  4. ironic Says:

    salam 1malaysia utk semua.sy tgh blajar akaun demo utk pasaran forex ni disamping melabur pada org yg pandai trade forex.kiranya dlm masa blajar dptla untg gak kan?tp sy rasa mmg sbenanya bleh untg main forex cuma mcm mana kita minimakan loss kita n trade jgn guna emosi.money management juga penting.

    sekian