AbgZan
Ini dia interior design rumahku 3 tahun lepas, time ni, walaupon baru masuk rumah, pun dah mula bersepah....hehe....nanti2 bila ada masa, kupamerkan rumahku pada masa skrg pulok, yang lagi bersepah dgn mainan anak2, hehe....


Ruang tengok TV


Tempat duduk tengok TV

Meja Makan Bulat


Pemandangan Ruang Tamu sampai ke dapur pun boleh nampak.



Ruang depan pintu masuk...kuletak cermin bersaiz 4kaki x 5kaki (kasi rumah nampak besar lagi, hehe)


Ruang depan pintu dan sliding door


Sliding door dan ada kepingan meja yang telah patah kakinya, haha....



Ruang tamu...
Ada apa-apa komen tak? Utk rumahku yang belum apa2 dah bersepah ni, hehe....
Nanti2 ku upload pulok hiasan dalaman rumahku pada tahun 2009 pulok, ok? hehe...
Wassalaam.
Takkan baca aja, tinggalkan la komen sikit kat bawah ni, hehe
2 Responses
  1. Rachel Toh Says:

    hi friend..lama tak jumpa.. i bet u forgotten me. we use to labor in studiotraffic ...hahahahahaha

    NIce house. Cant wait to see your 2009 design!!!


  2. Hi Rachel, of course i still remember you and others ;) So, where do you work now? :)