AbgZan

Sempena Merdeka Yang Mulia ini, saya nak memperkenalkan beberapa ahli dah keluargaku. Ia terdiri daripada AKU, WIFE, ANAK PERTAMA (Fawwaz Ashraf) dan ANAK KEDUA (Fahmi Arshad). Setelah hampir 2 bulan blog ni wujud, kurasa sudah tiba masanya utk mempekenalkan my family.

Berikut adalah gambar2 ahli keluargaku:

Gambarku bersama isteri tercinta

Gambar Anak Pertama (Fawwaz Ashraf) semasa kecil (umur 1 thn).


Gambar Fawwaz ketika 2 thn (semakin pandai posing)



Fawwaz tekun membaca al-Quran.


Fawwaz sedang solat. Ketika ini beliau berumur 1 tahun 3 bulan, hehe.


Fawwaz diupah untuk mengemas rumah. Kesiannya, baru 1 tahun 3 bulan telah dibuli, hehe...


Gambar Anak Kedua (Fahmi Arshad)


Fawwaz Memeluk Adiknya Fahmi ketika sedang tidur.

video

Click PLAY utk menyaksikan gelagat Fawwaz membuli adiknya pula !!! Jangan disangka air yang tenang tiada Fawwaz, hehe...

Ok, setakat ini sahaja buat kali ini. Sehingga berjumpa lagi.

Wassalaamualaikum.

Takkan baca aja, tinggalkan la komen sikit kat bawah ni, hehe

6 Responses
  1. burt Says:

    ganas tul anak kau...dia tepuk muka adik dia


  2. hhee..tu baru sikit tu.....sampai skrg dia kadang2 buli adek dia, hehe....mungkin jeles...atau mungkin, dia nak begurau kot,hehe...


  3. crocodot Says:

    mcm ku kenal style posing semasa fawwaz berbaju merah tu.haha.macho abes.like father like son.

    p/s: tp sungguh cute gmbr fawwaz dlm pelbagai aksi.yg solat tu cam dia tgh tertonggeng jeee :D


  4. Fawwaz ni dia suka perhatikan apa yg orang buat dan laksanakan aksi yang serupa sejak beliau kecil lagi, hehe...dlm lingkungan umur dia 1 tahun macam tu beliau dah mula copy cat...hehe...


  5. crocodot Says:

    setuju2.fawwaz mmg suke copycat.skang ni asek nak jadi ultraman je plaks.sian adek dia jadik mangsa buli..isk isk...

    p/s:ini melalui pemerhatian semasa nazreen bawa family bebuke di opis.


  6. Anonymous Says:

    sejibik macam abah dy punyer perangai...