AbgZan
Ada yang bertanya kat i, "Bro, berapa banyak investment hang involve ni bro? Macam-macam aku tengok, betul ke ni?"

Terpulang la kepada kalian nak percaya atau tidak. Tapi hakikatnya, memang banyak jenis pelaburan pernah kuceburi seperti berikut:

1) ASB
2) Hartanah
3) Unit Trust
4) Bank Rakyat
5) Bank Persatuan
6) Forex
7) Stock Market
8) Emas
9) Home Renovation
10) Insurans
11) Education anak-anak
12) etc

Pelaburan yang insyaAllah akan kuceburi pula adalah:
1) HPA

Pernah dgr tak? hehe...yang ni agak baru....nanti akan kuceritakan pulak ok? Banyak2 ler bersabar, hehe....Oleh kerana saya bukan "full time" blogger, maka saya tak dapat nak menaip pjg seperti sebuah novel....Akan tetapi, kebanyakan yang saya taip (boleh dikatakan 95%) spjg saya membuat blog ni, merupakan secara spontan saya taip, based on experience saya dalam pelbagai bidang pelaburan..so kalau ayat tunggang terbalik tu sorry la yer, hehe....harap anda semua dapat bersabar menunggu post2 yang akan datang, terima kasih didahulukan....hehe....

Wassalaam.


Takkan baca aja, tinggalkan la komen sikit bawah ni, hehe
2 Responses
  1. Salam,

    Saya dah link kembali kepada blog saudara. Semoga terus mendapat untung dalam pelaburan!

    Terima kasih.


  2. Thanks bro,
    kalau salah tolong tunjukkan ya ;) Salaam